Over ons

Appsolute Training is een brand van Appsolute Vital BV.

Appsolute Vital BV ontwikkelt producten - trainingsconcepten en software - waarmee mensen, teams en organisaties hun vitaliteit vergroten. Producten die mensen ondersteunen om vitaal te zijn en om leuk en effectief te trainen, sporten en bewegen. Andere trainingsprogramma’s en producten dragen daar onvoldoende aan bij.

In ons centrum nabij Leiden brengen wij medische, wetenschappelijke en sportfysiologische principes bijeen. Ons AppsoluteTraining metabool model is één van de peilers waarop onze trainingproducten zijn gestoeld. Het is een model van de lichaamsprocessen die een rol spelen bij de prestatie bepalende factoren en geeft precies het effect aan van een trainingsprikkel.

Tijdens een inspanning is steeds nauwkeurig in beeld of de inspanning nog leidt tot supercompensatie of juist tot een (blijvende) vermindering van de prestatie leidt. Bijvoorbeeld door vermoeidheid. Dat maakt duidelijk hoe goed spieren, hart (bloed), longen en andere lichaamseigenschappen getraind zijn en gedurende inspanning vermoeid raken. Het model simuleert en voorspelt de in de nabije toekomst optredende supercompensatie. Als vermoeidheidheid te groot wordt treed geen supercompensatie op maar is sprake van een blijvende afbraak.


Oskar de Kuijer

Ontwikkeling, consultancy, algemeen directeur

Oskar is binnen Appsolute Vital BV verantwoordelijk voor trajecten met bedrijven en organisaties, de ontwikkeling van producten en diensten en het algemeen management.

Oskar is opgeleid aan de Wageningen Universiteit met specialisaties Milieuhygiëne en Duurzame Ontwikkeling. Daarvoor heeft hij een jaar Electrotechniek in Delft gestudeerd. Hij heeft de afgelopen 15 jaar vele organisaties van advies voorzien, bij de implementatie ondersteund en als (proces)manager uiteenlopende nationale en internationale projecten en programma's begeleid.

Sinds 2007 is daar hardlopen als passie bijgekomen. Dit heeft geresulteerd in meerdere nationale titels bij de masters.


Michiel van Drie

Sales, inspanningsdeskundige, directeur

Michiel is binnen Appsolute Vital BV verantwoordelijk voor sales. Als trainer en personal coach begeleidt hij al jaren diverse groepen en personen en heeft vanuit die dagelijkse praktijk een scherp zicht op de wensen van klanten die met Appsolute Training producten werken. Naast de traditionele training en fitness ook op het gebied van revalidatie.

Michiel is aan de Vrije Universiteit van Amsterdam opgeleid tot inspanningsdeskundige. Hij heeft een achtergrond bij de politie (interventieteam en opleider) en heeft op het hoogste niveau aan kickboksen gedaan.