Topfitte klanten

AppsoluteTraining biedt eenvoudige, laagdrempelige en zeer kosteneffectieve producten om de fysieke en mentale vitaliteit te meten. En te verbeteren. Gewoon op basis van de variatie in de hartslag. Zo is direct duidelijk hoe vitaal iemand is. En is eenvoudig de effectiviteit van ontspanning, training of andere ingrepen vast te stellen.  
 
In 30 minuten geeft u met AppsoluteTraining en een persoonlijk gesprek uw klant een duidelijk beeld van zijn vitaliteit. Dat beeld bestaat uit een algemene vitaliteitscore en scores op alle details. De vitaliteit test bestaat uit health check, een meting met een hartslagband hoe u in rust functioneert, een rapportage en een persoonlijk gesprek om het resultaat te bespreken.  
 
U kunt de Vitaliteittest combineren met andere producten zoals een inspanningstest en de daaruit volgende persoonlijke richtlijnen en zones om in te trainen / bewegen.  
 
Bovendien kunt u uw klanten op maat te begeleiden en ondersteunen zodat goed trainen voor iedereen bereikbaar is. U biedt een totaalpakket en onderscheidt u zich!  
 

Een topfit bedrijf

Ook een topfit bedrijf bereikt u met AppsoluteTraining. Of het nu alleen gaat om individuele trajecten of dat het een (verander) traject voor uw organisatie betekent. Hoe u als onze partner het traject precies invult is natuurlijk geheel afhankelijk van de situatie.  
 
Wij bieden uw de concepten en producten bedrijfstrajecten te faciliteren. Waar nodig biedt onze partner Vital4me u ondersteuning.  
 
Wij nemen graag contact met u op om uw de mogelijkheden voor uw business te schetsen.